Profil og indsatsområder

Skibet Skole er en folkeskole i Vejle Kommune og er placeret i den smukke Vejle ådal - lige midt i den skønneste natur, som ofte blive brugt i undervisningen.

Skolen har 430 elever, som er fordelt på en almindelig hovedskole, der går fra 0.- 6. klasse og en Centerafdeling, som også har elever i udskolingen, dvs. til og med 10. klasse.

”Vores ønske er, at gøre alle vores elever, så dygtige som de kan blive - både fagligt, personligt og socialt. Det stiller krav til eleverne og det stiller krav til os som skole, men disse krav er med til, at vi hver dag gør vores yderste!” siger Bjarne Juul Hansen, skoleleder på Skibet Skole.

Et internationalt sigte

Skibet Skole har valgt, at skolen skal have et internationalt sigte og derfor bliver der lavet projekter, som inddrager internationale samarbejder og som gør, at eleverne på Skibet Skole får mulighed for at arbejde med og få forståelse for kulturer i andre lande.