Opslagstavlen

• Billeder fra motionsdagen 2018 i almenafdelingen
    Elever og voksne havde en dejlig motionsdag med flot solskinsvejr.
    Tak til Stine, Hanne, Jette C og Henrik for arrangementet.
    God efterårsferie til alle.
    God arbejdslyst til pædagogerne, der ikke har ferie.
    Bjarne
    Bjarne Juul Hansen den 12-10-2018
  • Høstfest i Multihuset 2018 for 0. og 1. klasserne
    Et flot og festligt arrangement af Karin, Nancy, Henriette, Mette, Rasmus, Ib og Michael.
    Forældrene i 0.a og 0.b havde leveret alt til høstfesten.
    Stor tak til alle.
    Se billederne.
    Bjarne Juul Hansen den 13-09-2018
  • Kære forældre
    Om registrering af elev-fravær
    Jeg skrev ud til jer lige før sommerferien om en ny procedure for registrering/opfølgning om elevfravær. Vi kan se nu, at mange af jer er begyndt at følge den - tak for det.
    Jeg lægger lige beskrivelsen ud igen - da måske ikke alle har læst den.

Det er vigtigt, at alle elever har så mange skoledage som muligt - dels pga at være en del af fællesskabet i klassen og dels har det stor betydning for deres læring.
    Uddannelse og Læring har stort fokus på at reducere elevers fravær. Derfor er der nu indført en skærpelse mht. kontrol og opfølgning på elevers fravær.

Kort sagt betyder det, at forældrene skal give besked til skolen første dag barnet er syg eller fraværende af anden årsag. Skolen skal følge op, såfremt der ikke modtages en besked fra forældrene om fraværet.

Forældrenes ansvar:
    • Informere om sygdom hver fraværsdag i den elektroniske kontaktbog i Intra senest kl. 9.
      - er der tale om formodet sygefravær over flere dage, er det OK at skrive det formodede fravær første fraværsdag
    • Bede om fritagelse på forhånd til elevens klasselærer/kontaktlærer ved fravær på op til to  dage.
    • Bede skolens ledelse om fritagelse på forhånd ved fravær på mere end to dage.
    Skolens ansvar ved ulovligt fravær:
    • Kontaktpersonen skal kontakte forældrene første fraværsdag via kontaktbogen, hvis en elev er fraværende uden at forældrene har givet besked om årsagen til fraværet.
      Hvis forældrene ikke reagerer på beskeden, kontakter kontaktpersonen forældrene dagen efter for at afdække årsagen til fraværet.
    • Skolen skal kontakte controller team i Vejle Kommune, hvis skolen er vidende om, at eleven opholder sig i udlandet eller har været fraværende i en uge uden angivelse af årsag.
    Bjarne Juul Hansen
    Bjarne Juul Hansen den 23-08-2018