Opslagstavlen

• Kære elever og forældre
    Her følger planen for den sidste skoledag før juleferien - og den første skoledag i det nye år.
    Rigtig god jul og godt nyt år til jer alle.
    Mange hilsner
    Bjarne
    Bjarne Juul Hansen den 14-12-2018

• Anders Bondo var meget begejrstret for Skibet Skoles Lucia-kor og efterfølgende decembersange - og de to lærere Jette og Stine :-)
    DLF's hovedbestyrelse var samlet på Haraldskær Kursuscenter og blev til morgenmaden underholdt af skolens Lucia-kor og kvitterede med lange klapsalver.
    Lucia-koret fik efterfølgende morgenbuffet med pandekager, pølser, røræg und alles.
    Se billederne.
    Bjarne Juul Hansen den 14-12-2018

• Julemusical med 4. årgang
    Meget meget flot musical - stor tak til alle eleverne og de voksne, der har arrangeret denne flotte forestilling.

Se billeder via linket.
    Bjarne Juul Hansen den 30-11-2018
    Kælderens Decemberplan

Vi vil i kælderen i december forsøge os med en ny samling, hvor børnenes navne ikke bliver opråbt, da vi synes der går for meget tid med det i forhold til aktivitetsdelen for børnene samt at vi oplever, at børnenes behov efter en lang skoledag ikke er at sidde stille og gennem 6 klassers navneliste. Der vil stadig være en pædagog som har ansvaret for at få sendt de pågældende børn på det rigtige tidspunkt.
    Derfor vil vi gerne opfordre jer som forældre til at tage en snak med jeres barn omkring vigtigheden at at få trykket sig ud på tabulex samt sige farvel, når man går hjem.

Der ud over har vi udarbejdet en December månedsplan som vedhæftet fil, så I kan følge lidt med i, hvad december kommer til at handle om.

VH Kælderes personale smiley
    Kristian Jørgensen den 29-11-2018
  • Billeder fra motionsdagen 2018 i almenafdelingen
    Elever og voksne havde en dejlig motionsdag med flot solskinsvejr.
    Tak til Stine, Hanne, Jette C og Henrik for arrangementet.
    God efterårsferie til alle.
    God arbejdslyst til pædagogerne, der ikke har ferie.
    Bjarne
    Bjarne Juul Hansen den 12-10-2018