Skibet SFO

Skibet Skoles SFO er organiseret i to afdelinger, Multihuset er for 0. og 1. klasse og er placeret i Multihuset, i de samme lokaler der også bruges til børnenes undervisning,  og Kælderen hvor 2. til 6. klasse har base. Vi har også en SFO for vores børn i Centerafdelingen, den kan I læse mere om under Centerafdelingen

Vi ser vores SFO som en stor del af Skibet Skoles kultur og ønsker, at der er et godt samarbejde mellem SFO og skole. Da Skibet Skoles SFO er en del af skolen, vil børnene møde dygtige professionelle voksne, som de også kender fra undervisningen.

Vi gør meget ud af at skabe en SFO hvor børnene har lyst til at være, og hvor der er et stort fokus på at fritidspædagogikken i formel og uformel grad skal trives.

På siden her kan du læse mere om hvad vi laver i sfo'en og hvordan vi oftest opbygger dagen.

Ydermere kan du se lidt om hvordan vores sfo ser ud.

Genveje:
For at logge ind på tabulex, skal du trykke på menupunktet Forældreintra og vælge SFO fanen
For at tilmelde dig sfo, ændre sfo-modul eller framelde sfo-modul, tryk på dette link (kræver NemID). For at ændre modul, skal I først afmelde det gamle modul - og derefter tilvælge det nye modul.
For at finde vejledninger til Tabulex SFO, tryk på dette link.
Pædagogstuderende, vores praktikstedsbeskrivelse finder du på dette link.

Under opbygning